top of page
D80_7299.jpg

Medlemsnivåer för företag

För dig som företagare erbjuder vi 4 olika alternativ, så kallade medlemsnivåer. Det gör vi för att ni som företag ska kunna bidra med vad ni tycker det är värt att bibehålla den verksamhet musikkåren bedriver och samtidigt passar er ekonomi.

Det är enkelt att vara stödmedlem!!
Vi skickar den årliga medlemsavgiften via e-post med en bifogad faktura. Och om ni önskar avsluta ert medlemsskap avstår ni helt enkelt från att betala fakturan.

fänrik.png

Fänrik

500 kr/år

Vår lägsta medlemsnivå.
Ditt företag omnämns som stödmedlem i textform på vår hemsida och på baksidan av program framtagna för våra konserter.

löjtnant.png

Löjtnant

1500 kr/år

Lagom är bäst.
Visst är väl det ett bra uttryck!?
Medlemsnivå löjtnant är vår mellannivå för det mindre företaget som uppskattar sommarens vaktparader.

Som medlem på denna nivå omnämns ditt företag med logotyp på vår hemsida och i text på baksidan av program framtagna för våra konserter.

Kapten.png

Kapten

3000 kr/år

"Musikkåren är viktig, inget snack om saken!"

Det är så ni tänker på ert företag. Att upprätthålla traditionerna och genomföra sommarens vaktparader är av betydande vikt för er. Då passar nivån Kapten perfekt med ett belopp som speglar er uppfattning om musikkårens betydelse för Eksjö.
Som medlem på denna nivå omnämns ditt företag med logotyp på vår hemsida och på baksidan av program framtagna för våra konserter.

Major.png

Major

Eget belopp kr/år

Anser ditt företag att en sommar utan vaktparader på Eksjös gator är lika misslyckad som 17 grader och regn hela juli? Känner ditt företag att Eksjös kulturliv skulle utarmas om musikkåren försvann? Tycker ditt företag att musikkåren verkar som goda ambassadörer för Eksjö, Höglandet och Småland?
Medlemsnivån Major ger er möjlighet att själv värdera vad musikkårens verksamhet betyder för er. I registreringsformuläret anger ni helt enkelt det belopp ni själv anser är lämpligt.
Som medlem på denna nivå omnämns ditt företag med stor  logotyp på vår hemsida och på baksidan av program framtagna för våra konserter.

bottom of page