Sextettspelning 29/6-21 Skillingaryd

Inledningsvis vill jag tacka alla som på så pass kort varsel kunnat slita sig från sina ordinarie åtaganden, såsom semesterfirande, för att underhålla militärerna en stund.

Klädsel för dagen är m/87 med skärmmössa. Jag har en viss förhoppning om en lättare och bekvämare lösning i form av m/90 lätt, men så är det dessvärre inte i skrivande stund.

Spelningen äger rum på Skillingaryds skjutfält, alldeles jämte E4:an. Google ville inte hjälpa mig med kordinater eftersom det är ett skyddsobjekt, men om man ställer sin GPS på Skillingaryds Pistolskytteklubb är det nästan "mitt i prick" (hahaha...).

Enligt det program jag fått vill man eventuellt ha musik även till lunchen. Jag och Gunnar har nått samförstånd i att vi inte stannar för att eventuellt få spela, utan vi kör våra 30 minuter mellan 9:30 och 10:00, sen är vi klara.

09:00      Samling Östra lägret (se bild)

09:30      Samlingsmusik

10:00       Fika

Till höger hittar ni de 11 stycken jag omsorgsfullt valt ut. Riktiga stänkare såväl som en tryckare om dom börjar känna sig redo för att ta steget fullt ut. Vi kommer sannolikt inte att behöva spela alla och vi kommer garanterat inte att spela något annat än dessa.
 

Till spelningen kommer jag att ha med följande:

  • Notpärmar (ni kan således lämna era kopior hemma)

  • Notställ

  • Notställsgehäng

  • 2 klämmor var om det skulle blåsa

Hör av er till mig om något är oklart eller om ni kommer på någon fråga som inte redan är besvarad.

Mvh Mattias

mattias.zechel@hvmkeksjo.se

072-4483321

skillingaryd.jpg